ТРА
Понеділок
20
01:50

​У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки

10 травня у Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки. Під супроводом майстрині Тетяни Макарчук учасники створять стародавній український оберіг власними руками. Про це повідомляють у освітньо-культурному Гончаренко центрі.

За словами організаторів, участь у майстеркласі повністю безоплатна — долучатися запрошують жителів та жительок Житомира віком від 18 років.


«Ми зберемося у просторі, аби крок за кроком дізнатися усі секрети виготовлення ляльки-мотанки. А досвідчена майстриня допоможе зробити її по-справжньому гарною та втілити у ній важливі символи», — діляться в Гончаренко центрі Житомир.


Там також додають: цей майстерклас — можливість доторкнутися до традицій наших предків та провести час у колі творчих людей.


«Лялька-мотанка – стародавній український оберіг, який втілює добро та лагідність. Вона символізує родинний затишок й гармонію, а її корені сягають давнини. І цей майстерклас — один зі способів доторкнутися до нашого минулого й відродити забуті традиції», — додають організатори.


Подія відбудеться у п’ятницю, 10 травня о 17:30 за адресою вул. Михайлівська, 12 (Гончаренко центр Житомир).

Вчора

Сторінки:
Нагору