КВІ
Понеділок
29
20:58

​У Житомирі відбувся “Базовий тренінг з психологічної стійкості” для молоді

Психологічна підтримка молоді під час війни відіграє важливу роль у збереженні психічного здоров’я, забезпеченні її емоційної стійкості.

Саме тому в Житомирі 03 квітня відбувся “Базовий тренінг з психологічної стійкості” для молоді. Організаторами якого стали управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА у співпраці з ГО «Фонд Маша». Захід провела психологиня і тренерка проєкту “Провідники змін”, експертка у сфері транзакційного аналізу, членкиня НПА та УСТА Анна Петрова.


Цей тренінг був спрямований на підвищення рівня психологічної стійкості у молодих людей Житомирщини. Учасники тренінгу розглянули ряд важливих тем, зокрема: психологічна стійкість і розбір поширених міфів навколо цього поняття; стрес та стресові реакції, еустрес та дистрес; проблематика професійного вигорання, а також модель “Світлофор” Марка Уолша; впливу травми на життя людини; що допомагає в регуляції емоційного стану.


Окрему увагу приділили практичним заняттям, що дозволяють учасникам краще розуміти та застосовувати набуті вміння та навички у повсякденному житті.

Сторінки:
Нагору