КВІ
Понеділок
29
22:02

​У Житомирі затримали причетного до розбійного нападу на продавчиню

Повідомлення про невідомого чоловіка, який, погрожуючи працівниці магазину, забрав з каси гроші, надійшло до поліції увечері 6 квітня. Менш ніж за добу оперативники Житомирського райуправління встановили причетного.

34-річна продавчиня торговельного закладу, розташованого у мікрорайоні «Польова», розповіла, що незнайомий чоловік, погрожуючи їй предметом, схожим на ніж, забрав з каси понад 7 тисяч гривень готівки.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Правоохоронці зафіксували всі обставини події, вилучили наявну слідову інформацію та встановили можливих свідків діяння.


Оперативники кримінальної поліції одразу ж розпочали пошуки підозрюваного. Вже наступного дня вони встановили причетного. З’ясовано, що 28-річний містянин вже певний час не має постійного місця проживання та раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.


Правоохоронці розшукали його за місцем тимчасового прихистку в обласному центрі. Чоловік визнав свою провину.


Слідчі Житомирського районного управління поліції затримали причетного в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Чоловікові повідомили про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України - розбій.


Згідно з чинним законодавством, такий злочин, вчинений в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Сторінки:
Нагору