КВІ
Субота
27
02:17

​У Житомирі змінили тарифи на платні послуги у комунальних стоматологічних підприємствах міста

У Житомирі змінили тарифи на платні послуги у комунальних стоматологічних підприємствах міської ради. Попередні тарифи діяли з червня 2020 року. Цьогоріч цінова політика пов'язана з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати.

Рішення щодо встановлення нових тарифів на платні послуги КП "Стоматологічна поліклініка №1" та "Стоматологічна поліклініка №2" ухвалили 7 квітня на засіданні виконавчого комітету міської ради.


Попри підвищення, ціни у комунальних стоматологічних підприємствах залишаються нижчими, ніж у приватних закладах, що надають подібні стоматологічні послуги.


Наприклад, видалити зуб у комунальній поліклініці за старим тарифом можна було за 83 гривні, тепер це можна буде зробити за 100 гривень.


"Ціни на лікування середнього карієсу становили від 75 до 210 гривень залежно від складності, тепер – від 89 до 244 гривень. Тариф на повну реставрацію зуба змінився з 180 – 419 гривень на 219 – 493 гривні", – зазначила в.о начальника управління охорони здоров'я міської ради Ірина Шкап.

Вчора

Сторінки:
Нагору