КВІ
Неділя
28
22:13

​У Житомирській області на проїжджій частині міжнародної траси піднялися бетонні плити. ВІДЕО

На проїжджій частині міжнародної траси М-07 Київ – Ковель – Ягодин поблизу Коростеня піднялися бетонні плити, утворивши своєрідний "трамплін". Відео, яке це фіксує, почали поширювати телеграм-канали та користувачі соцмереж. У Службі відновлення та розвитку інфраструктури Суспільному прокоментували, чому так сталося і коли усунуть недоліки.

На відео чоловік, який зафільмував відрізок дороги з піднятими плитами, обурюється, що поблизу проблемної ділянки дороги немає жодних попереджувальних знаків.


"Це "Варшавка", тобто траса Київ – Варшава, і це ось залізничний міст. Показую: це дорога з Варшави на Київ – міст, не доїжджаючи до Коростеня. Зараз я покажу, що немає ніякого знаку попередження, немає нічого про те, що на дорозі є проблема. Просто нічого нема. І коли стемніє, я просто не уявляє, яке тут буде лихо і який жах. Он водій бензовоза стоїть – вже щось відірвалося. Піднялися плити, і тут тупо утворився трамплін. Я просто в шоці. Люди їдуть з дітьми, їдуть авто з причепами, фури, автобуси. І ось ви бачите, що тут. Як так? Немає ніде нічого, жодних знаків", – коментує чоловік.


У коментарі Суспільному речниця Служби відновлення та розвитку інфраструктури Світлана Чернях-Кондрацька розповіла, що про цю ситуацію їм стало відомо ввечері 23 червня.


"Водії зафіксували неконтрольований процес підняття бетонних плит на Білокоровицькому мосту через спекотну погоду та зателефонували правоохоронцям. Поліцейські подзвонили нам в п'ятницю, 23 червня, десь близько десятої-одинадцятої години вечора. Буквально за дві години працівники нашої служби поставили там знаки. Щодо того, чому так сталося, то таке часто трапляється на бетонних дорогах – плити піднімаються. Загалом, в інших ситуаціях ми б ремонтували такі дороги капітальніше, але на час воєнного стану так роботи ми не проводимо. Але ліквідовувати цей аварійний підйом ми будемо ліквідовувати. Сьогодні вже розпочали ці роботи", – розповіла Світлана Чернях-Кондрацька.

Вчора

Сторінки:
Нагору