КВІ
П'ятниця
26
18:54

​У Житомирській ОДА стартували вебінари «Вірний вибір – щасливе майбутнє». ВІДЕО

Впродовж квітня 2021 року, з 08 по 29 квітня, на Житомирщині реалізуватиметься захід «Вірний вибір – щасливе майбутнє». Вебінари проходитимуть щочетверга о 15:00 годині. Захід спрямовано на підготовку молоді до подружнього життя з висвітленням тем:

“Кохання та закоханість: чи є різниця та як не помилитися». Основні питання теми: кохання як основа шлюбу; кохання і закоханість: чи є різниця; як закохатися і не помилитися;


“Щасливий шлюб: таємниці досягнення та збереження». Основні питання теми: період побачень: на що звертати увагу; як із закоханості зростає кохання: способи вираження любові; інші важливі складові міцного та щасливого шлюбу;


“Мистецтво вирішення конфліктів: як досягати гармонійних відносин». Основні питання теми: мистецтво вирішення конфліктів; важливість зрілості в досягненні гармонійних відносин в шлюбі; основні потреби подружжя; важливість прощення в подружніх стосунках;


“Відповідальне батьківство: що важливо знати”. Основні питання теми: сексуальні стосунки та імовірні наслідки; планування вагітності; стосунки з батьками; основні фактори відповідального батьківства; планування сімейного бюджету.


Тематика та спрямованість занять сприяє розвитку громадянських та соціальних компетентностей слухачів, пов’язаних із усвідомленням рівних прав і можливостей членів сім’ї, ідеями справедливості, добробуту та здорового способу життя.


Як розповіла заступниця начальника Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА Людмила Гуменна, захід може зацікавити молодь на шляху до власної самореалізації та самовизначення – для розуміння та усвідомлення основних факторів створення щасливої сім’ї; працівникам помічних професій, зокрема психологам та соціальним працівникам, які працюють з молоддю – для соціально-психологічної просвіти та підготовки молоді до подружнього життя; а також педагогів, батьків, представників громадських організацій та інших осіб, які дотичні до тематики підготовки молоді до подружнього життя.


Вебінари проводитимуться сертифікованим тренером Школи подружнього життя, кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри психології Поліського національного університету, керівником Житомирського обласного відділення Української асоціації сімейних психологів Тетяною Можаровською.


Заходи організовано відділом молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Поліським національним університетом.


Дивіться нижче у ВІДЕОСЮЖЕТІ телеканалу “Союз-ТВ”.


Сторінки:
Нагору