КВІ
Понеділок
29
10:54

​У Житомирському районі під колеса автомобілів потрапили велосипедисти: поліція встановлює обставини

Дві дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів сталися цими вихідними. 22 жовтня на автодорозі Київ-Чоп загинула жителька с. Березівки. 23 жовтня поблизу с. Іванівки травми отримав місцевий житель. Розпочаті досудові розслідування.

22 жовтня близько 19:30 до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення про загибель жінки унаслідок ДТП у с. Березівці.



Поліцейські, які виїхали на місце події, попередньо встановили, що 57-річний водій автомобіля «Volksvwagen Passat», наїхав на жінку, яка перетинала на велосипеді пішохідний перехід. У результаті 59-річна місцева жителька отримала смертельні травми.

23 жовтня дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20:00 поблизу с. Іванівки Житомирського району. 29-річний водій автомобіля «Audi», житель Вінниччини, рухаючись по під’їзній дорозі до траси Київ – Чоп, вчинив наїзд на велосипедиста, який рухався по проїзній частині у попутному напрямку.



У результаті ДТП 41-річний житель Березівської громади отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.


Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідувань кримінальних проваджень, розпочатих за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Водіям автомобілів поліція нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб і вчасно уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на автошляхах значної кількості двоколісних транспортних засобів. Зауважте, що такі керманичі є повноправними учасниками дорожнього руху, тому слід ставитися до них з повагою.



Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору