КВІ
Неділя
28
21:02

​У Житомирському районі поліцейські задокументували факт пропозиції хабаря нетверезим водієм

3 грудня близько 12:00 патрульні відділу поліції №1 Житомирського райуправління на автодорозі у селі Станишівці зупинили автомобіль «Peugeot», водій якого проїхав на заборонний сигнал світлофора.

Під час спілкування з керманичем, 47-річним житомирянином, правоохоронці запідозрили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Згідно з результатами освідування у його крові виявлено 2,27 проміле алкоголю.


У ході складання адміністративних матеріалів за вчинені правопорушення водій запропонував поліцейським відкупне за непритягнення його до відповідальності. Гроші він поклав у службову автівку, хоча патрульні неодноразово попереджали його про протиправність таких намірів та дій.


Усе це задокументували працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського районного управління, які прибули за викликом колег. Тож нині, окрім адміністративної відповідальності, чоловікові загрожує і кримінальна.


Згідно з санкцією ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України подібні протиправні дії тягнуть за собою покарання від штрафних санкцій до позбавлення волі строком до 4 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору