КВІ
Субота
27
21:36

​У Житомирському районі поліцейські затримали торговця наркотиками

Протиправну діяльність 33–річного жителя Новогуйвинської громади поліцейські документували деякий період. Відтак зібрали докази його причетності до збуту наркотичних речовин.

- Затримання дилера відбулось 15 серпня у його будинку, одразу ж після чергового продажу пакунка з наркотиками покупцю. Попередньо, у власній оселі чоловік організував «магазин» заборонених речовин, де й здійснював торгівлю, — повідомив начальник відділення поліції №1 Житомирського райуправління Станіслав Морозов.


Встановлено, що фігурант провадження раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотичними речовинами, однак судом йому було обрано покарання, не пов’язане з позбавленням волі.


Під час проведення слідчих дій у його домоволодінні були виявлені пакунки з порошкоподібною речовиною, ймовірно, амфетаміном та ємність з сухою рослинною масою, схожою на коноплі. Також з обійстя вилучили ваги, банківські картки, засоби зв’язку, кошти в іноземній та національній валюті.


До того ж поруч з будинком господар виростив кілька кущів конопель, що сягнули вже понад зріст людини. Усе вилучене було скероване для проведення відповідних експертних досліджень.


Нині вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у діянні, передбаченому ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Крім того, після висновків експертів буде визначено остаточну правову кваліфікацію щодо діяльності чоловіка.


Відповідно до чинного законодавства нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Вчора

Сторінки:
Нагору