КВІ
Понеділок
29
00:01

У Звягелі ​57-річний чоловік систематично кривдив свою матір

У Звягелі поліцейські встановили, що 57-річний містянин систематично кривдив свою матір. З відповідними повідомленнями до правоохоронців неодноразово зверталась 84-річна жінка.

Син уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства. Однак агресор продовжував погрожувати заявниці. Чоловік ображав, висловлювався нецензурною лайкою та навіть виганяв її з будинку.


Поліцейські сектору протидії домашньому насильству складали відносно кривдника адміністративні матеріали, виносили термінові заборонні приписи та проводили з ним профілактичні бесіди щодо недопущення подібних правопорушень в подальшому.


Чоловік карався судом штрафними санкціями, проте продовжував знущатися з літньої матері.


Відтак цього разу слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали відносно фігуранта кримінальне провадження за ст. 126-1 (Домашнє насильство) КК України. Днями йому оголосили про підозру у вчиненні вказаного правопорушення. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.


За чинним законодавством чоловікові за такі дії може загрожувати покарання від громадських робіт й аж до позбавлення волі на строк до 2 років.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору