КВІ
П'ятниця
26
17:26

​Упродовж доби вогнеборці ліквідували два загоряння сухої трави та шість займань сміття

22 лютого на території області виникло два загоряння сухостою, загальною площею 4 га. Зокрема, учора о 18:57 рятувальники залучались на загоряння сухої трави, що сталося на території Барашівського дачного масиву Житомирського району. Ще до приїзду пожежно-рятувального підрозділу громадяни в кількості близько 25 осіб намагалися загасити полум’я власними силами.

На місце події з’ясувалося, що на відкритій території горить трава окремими осередками на загальній площі 3 га. Спільними зусиллями за допомогою підручних засобів селяни та вогнеборці не допустили збільшення площі. О 19:55 пожежу ліквідували. Причина займання наразі встановлюється фахівцями.


Того ж дня рятувальники ліквідували ще одне займання рослинних залишків у с. Вереси цього ж району. Там горіла суха трава на загальній площі 1 га. Бійці ДСНС не допустили розповсюдження полум’я на ще більшу площу горіння.


Крім того, учора рятувальники ліквідували шість загорянь сміття на загальній площі близько 1 га, що виникли на території регіону

Сторінки:
Нагору