ТРА
Понеділок
13
10:58

​Уряд передбачив 291,5 млн гривень на компенсацію різниці в тарифах для Житомирщини

21 грудня в Житомирській обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання територіальної комісії з питань узгодження обсягу заборгованості з різниці в тарифах під головуванням першої заступниці очільника Житомирської ОВА Наталії Остапченко.

Як повідомила Наталія Остапченко, Постановою КМУ від 20.12.2022 №1403 Житомирській області виділено 291,5 млн грн на компенсацію різниці в тарифах теплопостачальним та теплогенеруючим організаціям, підприємствам централізованого водопостачання і водовідведення.


«Кабінет Міністрів України виділив ці кошти для того, аби тарифи на тепло й гарячу воду для людей залишилися без змін, а теплогенеруючі організації, підприємства централізованого водопостачання і водовідведення мали ресурси для безперебійної роботи та ремонтів», — зауважила Наталія Остапченко.


Довідково. Територіальну комісію з питань узгодження обсягів заборгованості з різниці в тарифах утворено на виконання Закону України від 29 липня 2022 року № 2479-ІХ «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування». Уряд на компенсацію різниці в тарифах для всіх регіонів виділив 14 млрд грн.

Нагадаємо, що Наталія Остапченко вручила медичним працівникам Житомирщини відзнаки РНБО України.

Вчора

Сторінки:
Нагору