ТРА
П'ятниця
3
23:34

​Юрій Денисовець: Спілка азербайджанців надали допомогу одному з медичних закладів Житомирщини

Сьогодні, 5 липня, заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Юрій Денисовець долучився до благодійної акції, яка відбулася з нагоди 100-річчя від дня народження Загальнонаціонального Лідера Азербайджанського Народу Гейдара Алієва в одному з медичних закладів Житомира та за сприяння «КОНГРЕСУ СОЛІДАРНОСТІ АЗЕРБАЙДЖАНЦІВ УКРАЇНИ».

У рамках акції відбулося вручення побутової техніки, ліків та засобів гігієни. Представники «КСАУ» передали для потреб закладу та пацієнтів мікрохвильову піч, чайники, засоби гігієни та лікарські засоби.


«Швидкого одужання військовим, які отримали певні поранення, травми під час військових дій. Ми дуже співчуваємо і хотілося б зазначити, що цей біль нам дуже близький, адже така ситуація була у нас в Нагірному Карабасі», — зазначив голова ГО «Конгрес Солідарності Азербайджанців України» Ільгар Мамедов.


Начальник медичного закладу Олександр Серебряков зі свого боку подякував представникам «КСАУ» за постійну допомогу та підтримку, зазначивши, що техніка створить домашній комфорт, а ліки будуть використані за призначенням.


Також, від Житомирської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я за рішенням призидії було передано 50 тис гривень на потреби військових.


Це вже не перша допомога представників «КСАУ» закладам охорони здоров’я області.

Вчора

Сторінки:
Нагору