КВІ
Понеділок
29
21:37

​В Коростенській громаді правоохоронці з’ясовують обставини ДТП із двома травмованими

Увечері 3 квітня на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожню пригоду, що сталася на автодорозі Київ – Ковель — Ягодин, неподалік села Малої Зубівщини. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції.

Попередньо встановлено, що близько 19:15 автомобіль «Hyundai», за кермом якого перебувала 42-річна жителька Коростенської громади, рухаючись у напрямку Києва, зіткнувся з колесовідбійником. Унаслідок цього транспортний засіб кількаразово перекинувся та потрапив у кювет.


У результаті ДТП травми отримала водійка, її ушпиталили до реанімаційного відділення Коростенської міської лікарні. Пасажира авто, 22-річного місцевого жителя — до хірургічного.


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.


Звертаємось до водіїв бути особливо уважними та обережними за кермом. Дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. Зважайте на погодні умови, дбайте про справність транспортних засобів та їх вчасне технічне обслуговування.

Сторінки:
Нагору