КВІ
П'ятниця
26
22:49

​В Коростишеві чоловік важко травмував гостя

Уночі 28 вересня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про доставлення до лікарні 54-річного місцевого жителя із пораненням черевної порожнини. Поліцейські встановили причетність до події 60-річного сусіда потерпілого. Його затримали, нині триває досудове розслідування.

Повідомлення про ножове поранення чоловіка в одній з квартир у районному центрі надійшло до поліції від працівників «швидкої» близько 23:00. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростишівського відділу.


За попередньою інформацією, увечері 28 вересня 60-річний господар помешкання разом з 54-річним знайомим вживали спиртне. Згодом між ними виник конфлікт, у ході якого старший наніс молодшому поранення. Чоловіка ушпиталили до хірургічного відділення місцевої лікарні, медики діагностували у нього проникаюче поранення черевної порожнини.


Поліцейські вилучили з місця події низку речових доказів. Господаря квартири затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.


Нині триває досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством такі дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Сторінки:
Нагору