БЕР
Вівторок
19
10:30

В Новоград-Волинському районі сільська рада отримала у комунальну власність 82 га земель для створення громадських пасовищ

Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області передало у комунальну власність Великогорбашівської сільської ради Новоград-Волинського району 7 земельних ділянок сільськогосподарського призначення для створення громадських пасовищ. Загальна площа земельних ділянок становить 82 гектари.

Відповідні накази про затвердження документації та передачу у комунальну власність земельних ділянок вручив начальник Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області Анатолій Карбовський сільському голові Великогорбашівської сільської ради Володимиру Свірщуку у середу, 16 вересня.


«Питання створення громадських пасовищ на сьогодні є дуже важливим для жителів сільських територій. Часто люди випасають худобу на землях, які не оформлені належним чином. Як наслідок можуть виникати конфліктні ситуації. Тому ці землі обов’язково потрібно оформляти відповідно до вимог чинного законодавства. Головне управління Держгеокадастру в області завжди готове до співпраці з громадами у питанні оформлення земель для створення громадських пасовищ», - зазначив Анатолій Карбовський.

Вчора

Сторінки:
Нагору