КВІ
Неділя
28
08:41

​В Овручі поліцейські вилучили підроблений документ

20 грудня на блокпосту працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили для перевірки трактор «Jinma». За кермом знаходився 32-річний житель Овруцької громади. Посвідчення тракториста-машиніста, яке чоловік показав поліцейським, мало ознаки підроблення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління. Правоохоронці вилучили документ для подальшого експертного дослідження.


Власник вилученого документа пояснив, що саме таке посвідчення отримав після закінчення навчання в автошколі. Тож цю обставину також перевірять дізнавачі під час досудового розслідування.


Попередня кваліфікація події - ч. 1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.


За таке правопорушення законодавством передбачене покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 2 років.

Теги: Овруч

Вчора

Сторінки:
Нагору