КВІ
Неділя
28
15:18

​В Полтавській області затримали 48-річну шахрайку з Житомирщини

На Полтавщині поліцейські оперативно встановили двох зловмисниць, які обманом потрапили до будинку літньої жінки та викрали її гроші

Представившись соціальними працівницями, незнайомки переконали 79-річну мешканку Гадяча впустити їх до оселі та, скориставшись довірою власниці, викрали її заощадження.


Повідомлення про крадіжку грошей надійшло до відділення поліції №1 (Гадяч) Миргородського райвідділу 27 січня, близько 10-ї години, від сусідки ошуканої жінки. На місці поліцейські з’ясували, що потерпіла виявила зникнення грошей одразу після зникнення псевдопредставниць соцслужби. На щастя, літня жінка запам’ятала транспортний засіб, на якому вони поїхали, й розповіла про це поліцейським.


Сергій Сергієнко, т.в.о. начальника Миргородського райвідділу поліції в Полтавській області, повідомив:


«На встановлення осіб, які вчинили крадіжку грошей, негайно орієнтували особовий склад поліцейських Гадяча та суміжних територіальних підрозділів поліції Полтавщини. У результаті реалізації невідкладних оперативно-розшукових заходів група реагування патрульної поліції зупинила транспортний засіб на ділянці автодороги «Гадяч – Миргород», неподалік села Попівка Миргородської тергромади».


Поліцейські встановили особи підозрюваних. Ними виявилися 51-річна жителька Черкаської області та 48-річна мешканка Житомирщини.


28 січня, слідчим підрозділом відділення поліції № 1 (Гадяч), під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, фігуранткам повідомлено про підозру у крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України). На даний час вирішується про обрання зловмисницям запобіжних заходів.


Якщо суд визнає підозрюваних винними у скоєнні злочину, їм загрожує до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору