КВІ
Неділя
28
22:48

​В Житомирській області здійснює прийом громадян регіональний представник Управління забезпечення прав людини Національної поліції України

У випадку порушення Ваших прав органами Національної поліції України ви можете звернутися до представника Управління забезпечення прав людини у Житомирській області.

Відповідно до покладених завдань і обов’язків Управління в своїй діяльності керується Конституцією України, міжнародними договорами, Законом України «Про Національну поліцію» та iн. нормативно правовою базою.


До обовязкiв УЗПЛ входить забезпечення контролю за дотриманням прав та свобод Людини працiвниками полiцii при забезпеченні заходів з підтримання публічної безпеки та порядку, під час виявлення та розкриття злочинів,запобігання адміністративним і кримінальним правопорушенням та протидії злочинності, виконання інших завдань, покладених на поліцію.


Здійснення контролю за роботою огранів та підрозділів з питань охорони осіб,затриманих за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень та iн.


Регіональний представник Управління забезпечення прав людини Національної поліції України: 10031, м. Житомир, вул. Героїв Чорнобиля 4, кабінет № 11, тел (0412) 40 78 62

Прийомні дні: Понеділок 15:00 – 18:00

Четвер 09:00 – 12:00

Вчора

Сторінки:
Нагору