ТРА
Неділя
5
02:27

​Віктор Градівський: Обласний центр «Сонячний дім» отримав гуманітарну допомогу від польських та американських доброчинців

Сьогодні іноземні благодійники – представники ініціативи «Ротарі Клубів» з Польщі та Сполучених штатів Америки, спільно із заступником начальника Житомирської ОВА Віктором Градівським передали партію гуманітарної допомоги для одного з найважливіших соціальних закладів області – центру соціальної та психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім».

У рамках благодійного проєкту, зусиллями небайдужих людей, у заклад було передано необхідну допомогу, яка є найкращим прикладом, коли благородні наміри та добрі справи не мають кордонів, особливо в умовах війни.



«Ми вдячні нашим друзям за цю велику допомогу, яку надано Житомирщині та соціальним закладам. Це взірець того, як в один момент люди з різних куточків світу можуть об’єднатися, щоб допомогти дітям, які потребують нашої підтримки», – наголосив Віктор Градівський.



Зі свого боку, представники центру висловлюють щиру подяку благодійникам та волонтерам за їхні неоціненні зусилля та підтримку. Цей дарунок стане великою допомогою у роботі з соціальними проблемами дітей, які перебувають у центрі.


Вчора

Сторінки:
Нагору