КВІ
Неділя
28
22:26

​Винуватцю загрожує до 8 років ув’язнення: Коростишівські слідчі завершили розслідування «бізнесу» на психотропі

На початку листопада оперативники відділу поліції задокументували розповсюдження наркотичних засобів 31–річним киянином, який тимчасово мешкав в одному із сіл Радомишльської громади.

Чоловік сформував відправлення у одній з логістичних компаній міста Коростишева та вже передав його для надсилання, коли був затриманий поліцейськими. У пакунку правоохоронці виявили амфетамін.


У ході досудового розслідування встановлено, що чоловік виготовив заборонені речовини у себе вдома. Під час проведення слідчих дій за місцем проживання підозрюваного, поліцейські вилучили готову наркотичну продукцію (амфетамін та подрібнені рослини коноплі), які він зберігав для власного вжитку. Окрім цього, правоохоронці виявили у чоловіка ємності з рідкими речовинами та інші засоби із залишками наркопродукції.


Відтак після проведення низки експертних досліджень слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП за погодженням з Коростишівською окружною прокуратурою повідомили чоловікові про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).


Нині обвинувальний акт відносно чоловіка скеровано до суду.

Вчора

Сторінки:
Нагору