КВІ
Понеділок
29
22:41

​Випускники поліцейських вищих навчальних закладів поповнили ряди поліції Житомирщини

Відсьогодні до територіальних підрозділів поліції області приєдналися молоді випускники факультетів досудового розслідування, превентивної діяльності та кримінального блоку. Вони успішно завершили навчання в Національній академії внутрішніх справ, а також Одеському, Дніпропетровському та Харківському університетах внутрішніх справ.

Начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області Олег Трачук зустрівся з молодими офіцерами, привітав з новою важливою сходинкою у житті та побажав плідної праці.


«Сумлінно виконуйте службові обов’язки та завдання, які перед вами постануть на поліцейській службі. Впевнений, що ви станете найкращими фахівцями, а ваші старші колеги вам в цьому допоможуть. Бажаю вам успіхів, стійкості, мужності та пам’ятайте, що найвищий показник професійності – це довіра українського народу до поліції».


У подальшому з випускниками поспілкувалися працівники відділу професійного навчання та поліцейські психологи, які провели тестування для визначення рівня адаптації молодих фахівців до умов службової діяльності.


Вже завтра майже півсотні поліцейських розпочнуть службу на посадах слідчих, дізнавачів, криміналістів, оперуповноважених, дільничних та в інших службах відділів та відділень поліції.

Сторінки:
Нагору