КВІ
Субота
27
23:02

​Віталій Бунечко: Створимо на Житомирщині належні умови для психологічної підтримки наших людей

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко разом зі своєю першою заступницею Наталією Остапченко взяли участь у розширеному засіданні Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок агресії РФ проти України.

Під час наради під головуванням дружини Президента України Олени Зеленської та Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля говорили про створення координаційних центрів підтримки цивільного населення.


«На Житомирщині вже зараз надається психологічна допомога військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним людям. Фахівці наших медзакладів та реабілітаційних центрів вже мають неабиякий досвід та надають фахову допомогу пацієнтам не лише з Житомирщини, а й з інших областей», — зазначив Віталій Бунечко.


Як підкреслив очільник області, такі центри мають на меті забезпечити ефективну взаємодію та координацію між органами виконавчої влади, правоохоронними та іншими державними структурами, місцевим самоврядуванням, громадськими організаціями для надання послуг тим, хто постраждав від цієї війни.

Вчора

Сторінки:
Нагору