БЕР
Вівторок
19
05:33

​Віталій Бунечко взяв участь у селекторній нараді під головуванням Олексія Чернишова

Сьогодні, 30 червня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко долучився до селекторної наради Міністерства розвитку громад та територій України щодо опалювального сезону 2022-2023.

Також участь у нараді взяли перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОВА та міської ради.


Зокрема учасники обговорили підготовку до нового опалювального сезону, а також можливості та способи економії взимку для заощадження теплових ресурсів.


«Усі ми — кожен чиновник, кожен голова громади, кожен голова міської ради, кожен громадянин — маємо підготуватися до цієї найскладнішої зими в нашій історії. Тарифи на тепло залишаться фіксованими і опалювальний сезон почнеться вчасно, однак, ми розраховуємо, що українці почнуть дбайливіше ставитися до збереження тепла у своїх оселях», — зазначив Олексій Чернишов.


На Житомирщині підготовка до зими триває відповідно до заходів, які затверджені розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 09.06.2022 № 159 «Про підготовку об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2022/23 року».


З метою оперативного аналізу і контролю за ходом підготовки діє обласний оперативний штаб (та відповідні на місцях). Із залученням представників органів виконавчої влади в області та структурних підрозділів Житомирської ОВА організовано роботу телефонних «гарячих ліній».


За інформацією Департаменту регіонального розвитку ОВА, на підготовку об’єктів житлово-комунального господарства області у поточному році передбачені кошти у сумі 551,8 млн грн із різних джерел фінансування.


Нагадаємо, що Наталія Остапченко провела нараду щодо необхідності залучення працездатних осіб до виконання суспільно корисних робіт.


Довідково. Підприємствами, установами та організаціями різних форм власності по Житомирській області підготовлено станом на 01.07.2022:

паливно-енергетичний комплекс – 41 %;

теплове господарство – 41 %;

житлове господарство – 38,3 %

водопровідно-каналізаційне господарство – 41,5 %;

соціальна сфера – 42,8 %, у т.ч.: дошкільні навчальні заклади – 43 %, заклади освіти – 42,3 %, заклади охорони здоров’я – 44,3 %;

ремонт комунальних вулиць та доріг – 40,1 %.

Вчора

Сторінки:
Нагору