ТРА
Неділя
5
03:06

​Віталій Бунечко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головування Президента України

15 грудня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад під головування Президента України Володимира Зеленського.

Від моменту створення Конгрес був та залишається майданчиком для відкритого діалогу між центральною владою та органами місцевого самоврядування. І той факт, що такі регулярні зустрічі продовжуються навіть в умовах повномасштабного вторгнення, є яскравим свідченням дотримання Україною принципів демократії – того, з чим не може співіснувати в одному світі наш ворог.


На обговорення членів Конгресу виносились найбільш актуальні для нашої країни питання. Зокрема важлива перемога України у міжнародних відносинах – початок перемовин про вступ нашої Держави до Європейського Союзу.




На конгресі більшість часу присвятили обговоренню безпекових питань та продовженню боротьби з агресором. Для цього потрібно спрямувати усі зусилля задля підтримки Збройних сил України. Також на порядку денному залишається захист наших населених пунктів, кордонів, безпека громадян, боротьба з колаборантами, ліквідація наслідків російських ударів по містах та селам України.


Наша сила в єдності й саме її сьогодні знов продемонстрували учасники Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.


Працюємо далі задля нашої Перемоги!

Вчора

Сторінки:
Нагору