КВІ
Понеділок
29
21:04

​Віталій Бунечко: Завдяки зусиллям ЮНІСЕФ на Житомирщині вдається розв’язувати проблеми гуманітарної сфери

Про це 03 листопада начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко розмовляв із представниками моніторингової групи організації ЮНІСЕФ. Також участь у зустрічі взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський.

Так, учасники зустрічі обговорили поліпшення прямого діалогу між волонтерськими штабами, гуманітарними об’єднаннями на рівні громад та обласною владою.


Як зазначив Віталій Бунечко, більша частина допомоги надходить від наших міжнародних партнерів. Щодня змінюються обсяги потреб чи кількість отримувачів допомоги. На сьогодні спостерігається суттєве збільшення запитів від нужденних жителів області та переселенців, зокрема в наявності теплого одягу, засобів гігієни, портативних джерел живлення та інших речей.


«Житомирщина є одним із центрів уваги підрозділів ООН, і завдяки системному підходу та співпраці іноземних організацій з Житомирською ОВА нам вдається розв’язувати проблеми, з якими зіштовхуються соціальні установи, медичні й освітні заклади», — підкреслив Віталій Бунечко.


Сторінки:
Нагору