КВІ
Субота
27
06:19

​Вогнеборці ліквідували 4 загоряння господарських будівель в області

8 липня о 21:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в с. Нянівка Коростеньского району (Малинська ОТГ). Про це рятувальників сповістили діти, які першими побачили, що горить сарай. Дорослих вдома у цей час не було.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дерев’яну присадибну будівлю по всій площі – 75 кв. м. До приїзду рятувальників домашня худоба, 4 кози та кінь, вже встигли залишити приміщення. Через вітряну погоду існувала загроза поширення вогню на розташований неподалік житловий будинок.


Трохи більше години знадобилося бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. О 01:35 рятувальники впоралися з вогнем. Внаслідок надзвичайної події полум’ям знищено сарай та 0,5 сіна, що зберігалося всередині. Тривалий час знадобився для його розтягування та проливання водою. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили.


Попередньо встановлено, що причиною пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Дітвора, яка гралася поблизу будівлі, зізналася, що підпалила сарай, а злякавшись наслідків, одразу зателефонувала на номер «101».


Крім того, учора вогнеборці погасили піноблочну господарську споруду у с. Романівка Бердичівського району. Фахівці припускають, що загоряння сталось через коротке замкнення електромережі, в осередку займання виднілись обвуглені електродроти. Вогонь знищив покрівлю та перекриття приміщення.


Займання ще однієї споруди (дерев’яного туалету) бійці ДСНС ліквідували на пляжі в м. Малин. А в. с. Водотиї Житомирського району згорів дерев’яний піддашок.


Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні причини надзвичайних подій наразі встановлюють фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору