КВІ
Понеділок
29
15:58

​Володимир Ширма зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонії в Україні Каймо Кууском

25 липня у стінах Житомирської обласної ради відбулась зустріч керівництва області з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонії в Україні — Каймо Кууском.

На зустрічі були присутні начальник Житомирськоі ОВА Віталій Бунечко, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, народний депутат України Арсеній Пушкаренко, голови територіальних громад Житомирщини.


Під час зустрічі присутні підбили підсумки співпраці щодо відновлення зруйнованої інфраструктури Житомирщини внаслідок збройної агресії росії та надання області гуманітарної допомоги.


Житомирщина стала однією з перших областей України, де розпочалася реалізація міжнародних проєктів з відбудови зруйнованої інфраструктури.


Перший проєкт міжнародної програми відновлення Житомирщини - будівництво нового дитячого садочка в Овручі. Відкриття дошкільного навчального закладу відбулось 2 червня 2023 року. Також наразі завершується будівництво зруйнованого росіянами мосту в Малині. Крім того, громади області отримали від естонських друзів спецтранспорт для медиків, рятувальників, лісівників, а також автобуси для освітніх закладів, соціальних установ Житомирщини.


Заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма наголосив, що Естонія сумлінно поставилася до домовленостей щодо відбудови Житомирщини та від імені всього депутатського корпусу подякував пану Послу за підтримку та неоціненну допомогу, що отримала область від Уряду Естонії. Також Володимир Ширма вручив Каймо Кууску почесну відзнаку Житомирської обласної ради «Честь і слава Житомирщини».


Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору