КВІ
Неділя
28
01:18

Віталій Бунечко: Ворог продовжує використовувати ІПСО проти українців

28 лютого, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко взяв участь у брифінгу разом з представниками ГУНП у Житомирській області та Житомирського військового інституту імені С. П. Корольова щодо нових видів російського ІПСО, які ворог продовжує використовувати проти українців.

Так, нещодавно по декількох областях поширилась інформація про створення осередків субкультури з росії, послідовники якої одягаються у темний одяг та намагаються влаштувати масові бійки у громадських місцях. Зокрема, 27 лютого, у Житомирі правоохоронці попередили спроби організувати масову бійку між групами уявних прибічників й антиприхильників російського руху в кількох містах області. З частиною молоді було проведено профілактичні бесіди.


«Переконаний, що навмисне провокування масових бійок серед підлітків – це спроба російських пропагандистів використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в наших містах та створити так звану «картинку» для рашистських каналів по усьому світу», — підкреслив Віталій Бунечко під час брифінгу.


Також очільник області закликав усіх свідків подібних дій з боку молоді, а також у разі виявлення оголошень про такі дії одразу звертатися у правоохоронні органи.


«Звертаюсь до батьків – пам’ятайте, що необхідно бути пильними і уважними до своїх дітей, проявляти більше турботи і цікавитися їх життям. Частіше спілкуйтесь зі своїми дітьми. На жаль, вони не завжди здатні правильно оцінювати рівень небезпеки, що може виникнути у повсякденному житті, особливо в теперішніх умовах війни. Наші діти не мають читати російські фейкові канали та спілкуватися з незрозумілими людьми. Наголошую, що масові заходи під час воєнного стану можливі лише за умови їх погодження з органами влади та правоохоронцями. Будьмо уважні один до одного, тримаймося разом, щоб перемогти ворога!», — підсумував Віталій Бунечко.


Нагадаємо, що начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно з Житомирським міським головою Сергієм Сухомлином взяв участь у передачі двох безпілотників «Валькірія» житомирським десантникам від гуманітарного Хабу «Житомир».

Вчора

Сторінки:
Нагору