КВІ
П'ятниця
26
07:51

​З початку року звягельські поліцейські задокументували 20 фактів втягнення неповнолітніх у пияцтво

Правоохоронці продовжують проводити профілактичні заходи щодо попередження пияцтва серед дітей. Лише упродовж серпня ювенальні інспектори відділення поліцейської діяльності №1 (м. Баранівки) зафіксували 4 випадки доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Так, днями під час відпрацювання м. Баранівки поліцейські помітили 4 хлопців та дівчат, віком 14 років, які розпивали спиртне неподалік приміщення місцевого магазину. Спілкуючись із ними, правоохоронці виявили, що всі перебувають із явними зовнішніми ознаками сп’яніння. Як з’ясувалось згодом, пивом компанію пригостив їх 18-річний товариш.


Відтак із присутніми поліцейські провели відповідну роботу, роз’яснили наслідки подібних дій та склали відносно молодика адміністративні матеріали за ст. 180 (Доведення неповнолітнього до стану сп'яніння) КУпАП. Тепер йому доведеться сплатити штраф.


Водночас правоохоронці проводять бесіди із продавцями торгівельних закладів та нагадують про неприпустимість продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв особам, які не досягли 18-річного віку, а також інформують про відповідальність за порушення вимог чинного законодавства. Окрім штрафу, порушникам може загрожувати й позбавлення ліцензії на право здійснення торгівлі вказаними категоріями товарів.


Шановні батьки, будьте уважними і здійснюйте належний нагляд за колом спілкування та дозвіллям ваших дітей. Пам’ятайте, що їх здоров’я та безпека залежить саме від вас.

Вчора

Сторінки:
Нагору