КВІ
Субота
27
04:44

​За січень цього року на Житомирщині до місцевих бюджетів надійшло майже 530 млн гривень податкових платежів

У січні цього року у розпорядження місцевих громад Житомирської області платниками податків спрямовано 529,3 млн. гривень, що у порівнянні із січнем минулого року більше на 4 відсотки, або на 20,6 мільйонів гривень.

Найбільшою питомою вагою, а це майже 64 відсотки, у формуванні місцевих бюджетів Житомирщини традиційно залишається податок на доходи фізичних осіб, який сплачено у сумі 336,6 млн. гривень. Темп росту ПДФО до січня минулого року забезпечено на рівні 5,6 відсотків, що в абсолютній сумі складає 18 мільйонів гривень.


Представниками малого бізнесу, а це: фізичні особи - підприємці, які сплатили 65,8 млн гривень, юридичні особи - спрощенці – 8,1 млн.грн. та сільськогосподарські товаровиробники – 24,5 млн.грн. гривень єдиного податку.


Також, серед бюджетоформуючих податків - земельний податок та орендна плата, яких надійшло від платників у сумі 48 млн гривень. Суттєві надходження від рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, зокрема платниками забезпечено в сумі 10,6 млн.гривень, та акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів – 15,4 млн.гривень.

Вчора

Сторінки:
Нагору