КВІ
Неділя
28
13:20

​Житель Житомирщини «назбирав» боєприпасів на новий строк ув’язнення

Слідчі відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського райуправління зібрали докази причетності жителя громади до низки кримінальних правопорушень. Чоловік, який лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, вчинив шахрайство та зберігав у себе гранату з підривачем та кілька десятків патронів.

Так, наприкінці липня у м. Овручі він взяв мобільний телефон у свого знайомого, попросивши зателефонувати. Потому просто пішов геть, не повернувши власнику гаджет. Поліцейські з’ясували, що чужий телефон він здав до ломбарду.


Також у нього вилучили боєприпаси, серед яких були понад чотири десятки набоїв калібру 5,45 та граната з підривачем. Чоловік пояснив, що знайшов усе це, збираючи гриби.


Після отримання висновків експертиз та проведення інших процесуальних дій слідчі завершили досудове розслідування. Обвинувальний акт було скеровано до суду.


Чоловікові інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) КК України та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.


Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснював Овруцький відділ Коростенської окружної прокуратури. За такі дії чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років

Теги: Овруч

Вчора

Сторінки:
Нагору