КВІ
Субота
27
06:10

​Жителі Горщиківської громади активно долучаються до підтримки захисників України

З початком повномасштабного вторгнення російських військ на територію України жителі Коростенського району активно долучаються до різного роду волонтерської діяльності, аби підтримати наших захисників на фронті. Про те, як допомагають українським військовим мешканці Горщиківської громади, розповідає Коростенська РВА.

Так, пенсіонер Станіслав Августович звернувся до Горщиківського сільського голови Олексія Туровського з проханням допомогти передати частину його пенсії на потреби ЗСУ. Одну тисячу гривень, яку цього разу передав Станіслав Августович, піде на купівлю дрона для 95-ої житомирської бригади.


Своєю чергою не залишилися без вдячності й захисники України. Через Олексія Туровського вони передали подяку дідусю і теплі побажання довгих років життя.


Також голова спілки пасічників Коростенщини “Медове Полісся” Володимир Клименко передав Горщиківській територіальній громаді 20 кг воску та шнур для виготовлення окопних свічок.


На сьогоднішній день це дуже актуальний запит у наших воїнів-захисників, тому небайдужі горщиківці розпочали роботу і просять підтримки в односельців, аби ті надали металеві банки з-під консервації, віск або парафін та гніт.


«Будемо надійним тилом тим, хто ціною свого життя і здоров’я сьогодні боронить Україну від ворога. Разом до Перемоги!», — підкреслив Олексій Туровський.


Долучитися до фінансової допомоги захисникам України може кожен. Підтримаємо ЗСУ разом!

Вчора

Сторінки:
Нагору