КВІ
П'ятниця
26
22:49

​Житомирянин намагався обікрасти магазин у Вінниці

Тривожна кнопка поліції охорони допомогла багатьом, адже поліцейські охорони прибувають на виклик протягом кількох хвилин. Подія, яка сталася у місті Вінниці, доводить ефективність тривожної кнопки. Молодий чоловік намагався здійснити крадіжку з магазину, але не знав про швидкість прибуття поліцейських охорони.

Вдень близько першої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони у Вінницькій області з охоронюваного магазину по вулиці Скалецького надійшов сигнал «Тривога».


Група реагування протягом двох хвилин була на місці спрацювання. Продавчиня вказала на чоловіка, який намагався винести з торгової зали навушники. Горе-крадія відразу затримали. В подальшому під час проведення поверхневого огляду, в затриманого в правій передній кишені штанів було виявлено та вилучено в присутності понятих паперовий згорток з таблетками невідомого походження. Згорток відправлено на експертизу. Після висновку експерта буде відоме походження і вміст таблеток.


В ході перевірки встановлено особу затриманого. Ним виявився 22-річний житель Житомирщини. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Вінницького ВП для подальшого з’ясування обставин.


Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Сторінки:
Нагору