ТРА
Неділя
5
00:34

​Житомирське "Полісся" перемогло "Дніпро-1" та вийшло в чвертьфінал Кубка України з футболу

27 вересня футбольний клуб "Полісся" вдома на центральному стадіоні "Полісся" в етапі 1/8 Кубка України переграв СК "Дніпро-1" та вийшов в чвертьфінал Кубка України з футболу. Свого суперника "Полісся" обіграло в серії післяматчевих пенальті, оскільки основний час матчу закінчився нічиєю 1:1.

Після першого тайму матчу ворота обох команд лишилися "сухими" — 0:0.


У другому таймі рахунок відкрили гості — на 77 хвилині матчу центрбек "Дніпра" Олександр Сваток зробив навіс, в результаті якого м'яч потрапив на голову Володимиру Адам'юку, який пробив у ближній кут, забивши перший гол матчу.


На 88 хвилині арбітр зафіксував гол з офсайду — пробивав Андрій Гітченко.


Відігратися "Полісся" змогло у компенсовані арбітром п'ять хвилин додаткового часу — на 90+1 хвилині Богдан Кушніренко з близької відстані забив гол, зрівнявши рахунок у грі.


Другий тайм завершився нічиєю 1:1, тому команди продовжили визначати переможця в екстра-таймах.


Перший екстра-тайм завершився без голів, у другому "Полісся" змушене було грати в меншості — Олександр Назаренко отримав серйозну травму: його винесли з поля, проте кількість замін у "Полісся" вже була вичерпана.


В рамках другого екстра-тайму арбітр компенсував три хвилини до гри, під час яких, втім, обидві команди не забили голів, завершивши екстра-тайми нічиєю 1:1.


Перемогу команди виборювали в серії післяматчевих пенальті, за якими "Полісся" обіграло "Дніпро-1" з рахунком 5:4, вийшовши до чвертьфіналу Кубка України з футболу.


Матчі 1/4 і 1/2 фіналу заплановані на перше листопада 2023 року та третє квітня 2024 року. Фінал Кубка України-2023/24 має відбутися 15 травня 2024 року.

Вчора

Сторінки:
Нагору