БЕР
Вівторок
19
05:42

​Житомирські аудитори протягом січня - серпня 2020 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 11 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області упродовж восьми місяців поточного року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 11 млн грн.

Керівники місцевих органів влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій за результатами заходів державного фінансового контролю прийняли 30 управлінських рішень та впровадили 65 пропозицій.


До підприємств, установ та організацій, під час ревізій яких виявлено порушення, у 7 випадках застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.


За порушення законодавства 37 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 21 – до матеріальної та дисциплінарної. Одну посадову особу звільнено з посади.


Правоохоронним органам передано матеріали 20 заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато 7 досудових розслідування та вручено 9 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.


Перед органом прокуратури ініційовано 4 позови щодо усунення виявлених порушень.

Вчора

Сторінки:
Нагору