КВІ
Субота
27
17:09

​Житомирські рятувальники не припиняють проводити протиепідемічні заходи аби запобігти поширенню коронавірусної інфекції

Задля попередження випадків поширення коронавірусної інфекції на території області рятувальники не припиняють проводити спецобробку об’єктів соціальної сфери, транспортної інфраструктури, техніки тощо.

Так, 8 серпня фахівці ДСНС Любарського району провели роботи зі знезараження 6 об’єктів на території с. Стрижівка. Перебуваючи в засобах індивідуального захисту та використовуючи спеціальний дезінфікуючий розчин, рятувальники продезінфікували прилеглі території до продовольчих магазинів, вхід Стрижівського ЗОШ І-ІІІ ступенів та сільської ради.

Крім того, вчора проводили роботи по санітарній обробці також і коростишівські рятувальники. Зокрема, продезінфікували автомобіль швидкої допомоги, що транспортував хворого чоловіка із Брусилівського району до лікувального закладу. А також приймальне відділення лікарні та вхід до двох найбільших продуктових магазинів в м. Коростишів.


Також, подібні роботи по дезінфекції проводилися в в смт Червоне Андрушівського району.


Шановні громадяни! Задля вашої безпеки, а також з метою запобігання поширенню вірусних інфекцій серед населення, Служба порятунку закликає вас суворо дотримуватися карантинних та противірусних заходів!

Вчора

Сторінки:
Нагору