КВІ
Субота
27
16:42

​Житомирські рятувальники спільно з поліцейськими проводять превентивну роботу у місцях відпочинку населення

З метою попередження виникнення пожеж у екосистемах, а також загибелі людей на водних об’єктах, 27 серпня рятувальники та поліцейські провели профілактичний рейд на р. Гнилоп’ять у м. Бердичев.

Враховуючи високі температурні режими, що тримаються в області, рятувальники закликали людей не розводити вогнище біля сухостою та в лісопаркових зонах, не кидати недопалки та сірники, не загасивши їх. Відпочиваючим нагадали елементарні правила безпеки під час перебування на воді та користування плавзасобами.


Якщо не впевнені в своїх силах, уникайте водойм зі швидкою течією і не плавайте наодинці, – наголосили рейдовики. Також фахівці нагадали про необхідність наглядати за дітьми. Якщо вони не вміють плавати, не дозволяйте їм заходити у воду глибше ніж по пояс, плавати на надувних матрацах або камерах.


Подібні заходи сьогодні відбулися також у Житомирському районі. Кожному відпочиваючому були вручені листівки та газети із зазначенням елементарних правил безпеки, що допоможуть вберегти їх життя та здоров’я.

Вчора

Сторінки:
Нагору