КВІ
Понеділок
29
22:02

​Звягельські поліцейські викрили трьох громадян у привласненні чужого майна

Серед викраденого – кошти з банківського рахунку, велосипед, моток оса та мобільний телефон. Зважаючи на вчинення злочинів під час воєнного стану, причетним може загрожувати тривале ув’язнення.

Днями до поліції звернувся 29-річний житель райцентру з повідомленням про зникнення коштів з його рахунку.


Правоохоронці встановили, що заявник забув банківську картку в одному з банкоматів. Цією обставиною скористався 25-річний місцевий житель, який зняв гроші з чужого платіжного засобу. Він свою провину визнав та розповів, що кошти витратив на власні потреби, а картку викинув.


А про викрадення велосипеда та мотокоси з її господарського приміщення, розташованого у Звягельському районі, правоохоронцям повідомила 42-річна жителька райцентру.


У правопорушенні оперативники кримінальної поліції запідозрили 49-річного жителя району. Викрадене майно поліцейські вилучили. Також із повідомленням про зникнення мобільного телефону до поліції звернувся 33-річний житель Брониківської громади.


Правоохоронці з’ясували, що до події причетна 30-річна односельчанка заявника, разом з якою чоловік вживав спиртне кілька днів тому. Відомо, що жінка не вперше вчиняє подібні правопорушення. Вона свою провину визнала.


Нині за всіма фактами слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» КК України. За чинним законодавством такий злочин, вчинений в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Сторінки:
Нагору