КВІ
Понеділок
29
14:29

​Мешканця Кривого Рогу підозрюють у поширенні інформації про переміщення української військової авіації

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури мешканцю м. Кривий Ріг повідомлено про підозру у поширенні інформації про переміщення Збройних Сил України в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 114-2 КК України).

За даними слідства, підозрюваний під час листування у забороненій соціальній мережі поширив інформацію військового характеру. Він надіслав громадянці рф фото та текстове повідомлення про переміщення української військової авіації над територією Дніпропетровської області.


Передана чоловіком інформація не розміщувалася у відкритому доступі уповноваженими державними органами, а її розголошення ворогу може завдати шкоди обороноздатності та державній безпеці України.


У ході обшуку за місцем мешкання підозрюваного вилучили комп’ютерну техніку, яка використовувалася у протиправній діяльності.


Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого відділу Управління СБ України у Дніпропетровській області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору