КВІ
П'ятниця
26
04:25

​Підготовка до навчання «Об’єднані зусилля - 2020» - триває

​У Командуванні об’єднаних сил Збройних Сил України тривають заходи оперативної підготовки особового складу до стратегічного командно-штабного навчання «Об’єднані зусилля - 2020». Про це повдіомляють у Службі зв'язків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України.

— Наразі проводяться штабні тренування, під час яких здійснюється злагодження структурних підрозділів Командування з питань планування та управління військами (силами) в ході ведення операції сил оборони,— повідомив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.


За його словами, в ході тренування вивчається система роботи органів військового управління за стандартами держав-членів НАТО, а також визначаються адаптивні методики й методи управління військами (силами).


— Всі військовослужбовці демонструють належний рівень теоретичних знань й практичних навичок виконання завдань за призначенням. Що, в свою чергу, — є підтвержденням готовності Командування до навчання «Об’єднані зусилля - 2020» й, водночас, запорукою його успішного проведення, — резюмував генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Вчора

Сторінки:
Нагору