КВІ
Понеділок
29
12:05

​Вже вдруге Естонія приймає на відпочинок дітей наших військовослужбовців, — Арсеній Пушкаренко

Ще 35 дітей військових із Житомирщини вирушили до Естонії на відпочинок. Це стало можливим на запрошення міської ради Таллінна, особисто його мера Михаїла Килварта та за підтримки благодійного фонду BGV.

Про це повідомив голова групи з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою Арсеній Пушкаренко.


Це діти з Гладковицької, Овруцької, Іршанської, Лугинської, Олевської, Коростенської, Народицької, Малинської, Хорошівської, Березівської, Новоборівської, Харитонівської, Брусилівської, Житомирської та Семенівської громад.


"Це діти загиблих військових чи зниклих безвісти, а також тих, хто нині захищає Україну. Наш фонд знову взяв на себе вирішення всіх логістичних та організаційних питань. Підтримка дітей та їхня реабілітація, особливо психологічна, є одним із пріоритетів роботи нашого благодійного фонду. Тож ми дуже раді допомагати в реалізації таких проектів", – каже директорка Благодійного фонду BGV Поліна Алдошина.


Протягом тижня діти перебуватимуть у Центрі спорту та відпочинку Холстре-Поллі, де для них вже підготували насичену програму, зокрема передбачена екскурсія до столиці Естонії, Таллінна.


«Радий, що сьогодні знову маємо можливість відправити дітей наших військовослужбовців на відпочинок до Естонії. Особливо вдячний Михаїлу Килварту за таке запрошення. Це найменше, що ми можемо зробити для дітей наших Героїв, оскільки саме завдяки їм Україна вистояла та звільняє свої території», — зазначив Арсеній Пушкаренко.


Це вже не вперше Естонія підтримала в такий спосіб Житомирщину. У межах спільного проекту Благодійного фонду BGV та партнерів з Естонії наприкінці червня 40 дітей військових із Коростенського та Житомирського району вже побували в літньому таборі в Туксі.

Вчора

27.04.24

Сторінки:
Нагору