КВІ
Неділя
28
12:22

​І ділом, і словом: поліцейські Житомирської академії перевідали вихованців спецшколи із подарунками та пізнавальними сюрпризами

Представники первинної профспілкової організації Житомирської академії поліції та працівники навчального закладу допомогли умеблювати клас безпеки у Денишівській спеціальній школі. Днями поліцейські та слухачі перевідали вихованців і порадували їх пізнавально-розважальною програмою та смаколиками.

– Під час одного з візитів до спецшколи ми почули ініціативу адміністрації про створення тут класу безпеки. Тож радо долучились до допомоги. За підтримки первинної профспілкової організації та усіх працівників нашої академії були закуплені меблі. Нині ж ми приготували для зустрічі з дітьми цікаві і корисні дійства, - прокоментувала помічниця начальника Житомирської академії поліції Анаіт Артеменко.



Зустріла гостей – працівників і слухачів поліцейської академії – очільниця Денишівської спецшколи Галина Шпак. Вона розповіла, що в навчально-реабілітаційному закладі виховуються діти, які мають особливі освітні потреби. Нині тут перебуває більше 80 вихованців, з яких півтора десятка – дошкільного віку, решта – молодші школярики.


Керівниця провела правоохоронцям оглядову екскурсію і продемонструвала вже облаштований спільними зусиллями клас безпеки.


Поліцейські академії розпочали зустріч з маленькими вихованцями навчального закладу з уроку дорожньої безпеки. Разом зі старшим викладачем спеціальних дисциплін Олександром Гораєм діти повторили основні правила для пішоходів і залюбки навчились регулювати транспортний рух у ролі патрульних поліцейських.




Одразу потому дітей запросили надвір, де пізнавальну програму для них продовжив начальник циклу спеціальних дисциплін академії Олександр Приходько. Він розповів про оснащення службового автомобіля поліції. Кожен охочий, а це усі без виключення дітлахи, випробували можливості транспортного засобу.


Тут же на ігровому майданчику спецшколи керівник циклу кінології Сергій Гайдук влаштував для дітей ще один ознайомчий захід. Викладач-кінолог Катерина Стрілець продемонструвала маленьким глядачам елементи дресури службових поліцейських собак. Розумниця німецька вівчарка Тара під оплески безпомилково знайшла сховки із окремими речовинами.



А найбільше емоцій у дітвори викликав джек-рассел-тер’єр Азарт. Жвавий песик повеселив усіх трюками, побігав із дітьми та фотографувався з усіма бажаючими.


Окрім таких веселощів, поліцейські привезли до спецшколи фрукти і смаколики, які передали дітям. Щирим дитячим посмішкам, захопленим оплескам і теплим дружнім обіймам неабияк зраділи і гості – викладачі та слухачі академії. Правоохоронці пообіцяли невдовзі знову приїхати до дітвори вже з новими ідеями і подарунками.


Вчора

Сторінки:
Нагору