КВІ
Понеділок
29
22:55

​Поліцейські Житомирщини вшанували пам’ять загиблих захисників України

Заходи відбулися біля пам’ятного знаку правоохоронцям, які поклали життя, відстоюючи правопорядок та безпеку на рідній землі.

У День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, поліцейські поіменно згадали загиблих колег.



Символом цього дня стала квітка соняха, яка є не просто уособленням мужності українських воїнів, а символом життя України. Це пов’язано з одним з найтрагічніших днів в історії боротьби України проти російської навали. 29 серпня 2014 року відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення. Але у соняшникових полях під Іловайськом сотні наших захисників поклали свої життя на вівтар свободи і незалежності нашої країни. Чорне, як українська земля, соняшникове зернятко, яке обов’язково проросте, символізує й відродження української нації. Нас неможливо знищити, ми згуртовані, як ніколи, ми готові боротися за волю та свободу.




У нинішній війні ми платимо надзвичайно велику ціну. І робимо все можливе, аби пам’ять про героїв була збережена та зміцнена на багато поколінь вперед.


На забудемо! Не пробачимо ворогу!


Слава Україні! Героям Слава!





Сторінки:
Нагору