КВІ
П'ятниця
26
04:05

​Спортсмени Житомирщини відзначили День Державного Прапора України патріотичними заходами. ФОТО

Сьогодні до Дня Державного Прапора України Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА організовано патріотичні спортивні заходи, які відбувалися на двох локаціях.

Так, проведено велосипедний заїзд, в якому взяло участь 50 спортсменів, у тому числі вихованці відділення триатлону та велоспорту ДЮСШ ЖОР, а також активні учасники велосипедної спільноти області.


Учасники велопробігу із синьо-жовтими стягами рухалися по маршруту тролейбусу № 1 м. Житомира, заряджаючи житомирян та гостей міста святковим настроєм.



Також відбувся патріотичний заплив на пантоні, аутригерах, байдарках та каное по річці Тетерів. Маршрут руху пролягав від скелі Голова Чацького і до веслувальної бази “Чайка” міського гідропарк.


До запливу долучилося понад 80 спортсменів Федерації з веслування на човнах «Дракон», які розгорнули 30-тиметровий Прапор України.



Житомирська ОВА висловлює окрему подяку Президенту ГО «Федерація з веслування на човнах «Дракон» Житомирської області» Дмитру Морозу за вагомий внесок в організацію заходу.


Нагадаємо, що керівництво Житомирської ОВА взяло участь в урочистостях до Дня Державного Прапора України.



Вчора

Сторінки:
Нагору