КВІ
Неділя
28
00:16

​У Житомирі відбувся благодійний концерт присвячений Дню Соборності України

У Житомирі за ініціативою Управління культури та туризму Житомирської ОВА відбувся неймовірний благодійний концерт присвячений Дню Соборності України.

Артисти Житомирської обласної філармонії ім. Святослава Ріхтера, академічна хорова капела «Орея», Поліський академічний ансамбль пісні і танцю «Льонок» та фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав» взяли участь у благодійному заході «Соборність. Воля. Міць». Талановиті колективи обласних закладів культури та відомих зірок української естради об’єднали зусилля задля однієї мети – збору коштів на підтримку ЗСУ.



Неперевершена режисура Петра Авраменка та харизматична подача Елени Заведії додали особливого шарму творчому дійству. Також неймовірну атмосферу створював професійний ведучий Павло Легенчук. Він майстерно відчував настрій залу і вирізнявся своєю віртуозністю у проведенні аукціонів.


Одним із найцікавіших лотів благодійного аукціону став прапор Звягеля, рідного міста Головнокомандувача Збройних Сил України, з особистим підписом Валерія Залужного. Стяг придбала жителька Житомира та подарувала його Надзвичайному і Повноважному Послу Чеської Республіки в Україні, Радеку Пеху. Він із вдячністю прийняв подарунок, а представники чеської делегації зробили донат у розмірі декількох тисяч гривень до скриньки Фонду громади Житомира.



Емоційний і динамічний концерт залишив незабутні враження у глядачів. Адже усі музичні та танцювальні номери були пронизані глибоким змістом, патріотизмом та непідробною любов’ю до своєї країни.


Завершенням вечора стало оголошення про успішний збір коштів на потреби ЗСУ. Адже наші захисники та захисниці потребують підтримки. Учасники та глядачі довели, що мистецтво може об’єднувати серця заради добрих справ.




Вчора

Сторінки:
Нагору