КВІ
Понеділок
29
22:28

​Ваша справа – безцінна і за це я вам щиро дякую, — Наталія Остапченко привітала медичних працівників Житомирщини

Цьогоріч в Україні вперше відзначають День медичного працівника 27 липня.

З професійним святом медичних працівників Житомирщини привітала перша заступниця начальника ОВА Наталія Остапченко у Житомирському медичному інституті Житомирської обласної ради. Також участь у заході взяв заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, а також представники профільних структурних підрозділів Житомирської ОВА та Житомирської міської ради.



«Щиро вітаю всіх цьогорічних випускників, тих хто тільки освоює цю важливу професію, тих хто вчить і тих хто вже працює в цій сфері. У цей непростий час вашу роботу важко переоцінити. Дякую вам, що обрали цей шлях і допомагаєте лікувати хворих і рятувати життя. Зі святом всіх та міцного здоров’я!», — сказала Наталія Остапченко.


Також перша заступниця начальника ОВА привітала медичних працівників КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня Житомирської обласної ради».



«Вітаю всіх хто опікується самими маленькими жителями Житомирщини. Ви щоденно дбаєте про здоров’я підростаючого покоління. Ваша справа – безцінна і за це я хочу вам щиро подякувати», — підкреслила Наталія Остапченко.


Під час урочистостей Наталія Остапченко вручила працівникам медичної сфери відомчі нагороди та подяки.


Довідково. Згідно з Указом Президента України від 13 червня 2023 року, День медичного працівника в Україні тепер відзначають щороку 27 липня.








Сторінки:
Нагору