КВІ
Неділя
28
10:31

Віталій Бунечко провів робочу нараду з головами громад Звягельського району

​12 липня, у Дубрівській громаді відбулася нарада керівництва Звягельського району з представниками громад, участь у якій взяв начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Серед головних питань наради, які мають постійний пріоритет були посилення обороноздатності області та розвиток системи цивільного захисту населення.


«Ворог не припиняє тероризувати нашу країну ракетними ударами та атаками дронів-камікадзе. До того ж безпосередня близькість Житомирщини до кордону з білоруссю зумовлює додаткову небезпеку використання росіянами тактичної авіації та інших засобів ураження для завдання ударів по території області. Тому першочерговим завданням для влади на місцях було та залишається створення максимальних умов для захисту життя громадян», — зазначив Віталій Бунечко.


Також очільник області наголосив, на тому, що контроль за станом укриттів та забезпеченням безперешкодного доступу до них громадян буде постійним, а відповідальність за наявні порушення — посиленою. Чисельність укриттів має покривати потреби населення на 100%.


Також в межах робочої поїздки до Звягельського району Віталій Бунечко передав державні нагороди сім’ям загиблих захисників України.


«Батьки виховали справжніх патріотів. Гідних синів України, які віддали за нашу свободу найцінніше – власне життя!», — сказав Віталій Бунечко.


Крім того, в межах робочої поїздки начальник ОВА відвідав два підприємства — «Церсаніт» та «ВанЛанд», де оглянув виробничі потужності, поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємств.





Вчора

Сторінки:
Нагору