КВІ
П'ятниця
26
07:36

​На Житомирщині можуть відтермінувати запуск чергових послаблень карантину

Станом на 4 червня індекс захворюваності на коронавірус не дозволяє Житомирщині увійти до четвертої хвилі послаблень карантину. Якщо 5 червня число хворих буде більшим, ніж попередньої доби, запуск чергових послаблень в області відтермінують.

За добу, 3 червня, на території Житомирщини зафіксували 53 випадки захворювання на короновірус. За словами начальника обласного управління охорони здоров’я Миколи Суслика, спалах захворюваності зафіксували в Любарі, де захворіли 13 працівників однієї з установ міста. Наразі індекс захворюваності на цей момент не дозволяє Житомирщині увійти до четвертої хвилі карантину.


Микола Суслик: "Сьогодні прийнято рішення, я доповів, тому ми візьмемо до уваги іще сьогоднішній день. Якщо цей показник на завтрашній ранок буде вищий, на жаль, ми не зможемо ввести четвертий етап послаблення карантину. На жаль, вчора у нас додалась ще одна смерть людини, людина молода – їй 60 років, але на фоні декомпенсації серцево-судинної системи буквально провела 7 годин в стаціонарі – лікарі не змогли їй допомогти. Тож, у нас 15 летальний випадок".


Нагадаємо: в Новограді-Волинському 2 червня померла жінка, яка хворіла на коронавірус. У лікарні, де лікувалася жінка, кажуть, що причиною смерті став не коронавірус.

Вчора

Сторінки:
Нагору