БЕР
Вівторок
19
06:47

​Привітання Юлії Тимошенко з нагоди 18-річчя партії «Батьківщина»

Рідна моя партійна командо! Щиро вітаю всіх нас з 18-ю річницею діяльності ВО «Батьківщина», яку ми відзначатимемо 9 липня! У людському вимірі – це юний вік, але, якщо дивитися через призму історії незалежної України, то наша партія є справжнім старожилом.

«Батьківщина» – найстарша українська парламентська партія з розгалуженою та потужною структурою в усіх регіонах України – від великих міст до маленьких сіл.

А головне, чим ми всі пишаємося, – «Батьківщина» є професійною та відданою Україні командою. Наших партійців поважають люди в усіх регіонах, про що свідчать результати нещодавніх виборів до місцевих громад, у яких «Батьківщина» є беззаперечним лідером.

Про довіру до нашої політичної сили свідчать й данні соціологічних досліджень, згідно з якими ми – партія номер один в країні за рівнем підтримки людей.

Тому ми завжди мусимо пам’ятати, що це перше місце покладає на нас неймовірну відповідальність. Ми не маємо жодного права розчарувати громадян своїми діями чи навпаки – бездіяльністю. Цього, без перебільшення, нам не пробачить історія!

Я хочу подякувати всім вам за вашу щоденну працю на благо України, яку цінують люди.

Дякую за те, що вас не зламали ні випробування, ні постійна боротьба в опозиції з владними режимами, ні важка робота із захисту інтересів людей.

Так, у нас в Верховній Раді – невелика парламентська фракція, але вона спирається на потужну армію депутатів місцевих рад, партійців та тих, хто вірить в нашу «Батьківщину».

Хочу побажати всім вам сил та мужності в боротьбі за Україну. Адже перед нашою командою стоїть ще багато важливих завдань.

Дорогі мої! Бажаю вам насамперед значних перемог в інтересах українського народу, здоров’я вам та вашим родинам, миру та добра!

Упевнена, що з Божою підтримкою Україна переможе!

Щиро ваша,

Юлія Тимошенко

Вчора

Сторінки:
Нагору